I det fynske folks tjeneste

OB-træner en smule skuffet trods sejr

Lars Olsen er ikke vred - men skuffet

Lars Olsen forlanger, at hans OB-hold skal blive bedre til at lukke kampe helt ned, når fynboerne kommer foran, som tilfældet var mod FC Nordsjælland.

OB vandt som ventet sikkert med 2-0 på udebane over FC Nordsjælland i SAS Ligaen, men fynboernes træner, Lars Olsen, forlanger mere af sit hold.

- Jeg kan egentlig ikke tillade mig at være utilfreds med noget, men så igen. Vi skal være bedre til at lukke kampene helt ned, når chancen er der, siger OB-træneren og uddyber:

- De første 20 minutter spillede vi fremragende, hvor FCN næsten ikke er på vores banehalvdel, og hvor vi skal føre med mere end det ene mål, vi gør. Men da vi kom foran 1-0, lænede vi os tilbage og blev afventende, og så kom de frem foran vores straffesparkfelt, hvor alt kan ske.

OB-direktør Kim Brink har tidligere sagt, at klubben skal være først til at nå 30 point i sæsonen, og med sejren over FCN er fynboerne oppe på 27 point. I næste runde møder OB bundholdet fra Randers, men Lars Olsen vil ikke tænke for meget over fremtiden.

- Nej, det lader jeg Kim Brink om, men hvis vi vinder over Randers, er vi de første, der får 30 point. Hvad det så betyder, må Kim Brink svare på, fortæller Lars Olsen, der har set sit hold vinde de seneste fire liga kampe.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.