OB-træner har et problem

Tidligere AGF-træner Erik Rasmussen vurderer, at OB-træner Henrik Clausen er i voldsomme problemer, hvis han mangler respekten fra truppen i den grad, som anonyme spillere udtaler.

Den tidligere AGF-træner Erik Rasmussen har selv prøvet at miste grebet om sin trup i en personlig krisetid, og han forudser en meget vanskelig tid for Henrik Clausen, hvis spillerne har ret i, at størstedelen af truppen mangler respekt og taler træneren imod, når han fremlægger sine planer.

Det skriver sporten.dk

Vurderingen kommer efter at der i pressen er kommet historier om, at flere af OB's centrale spillere ikke længere har tillid til cheftræneren.

- Jeg kan ikke vide, om det er rigtigt, hvad spillerne fortæller. Men hvis du som træner bliver sagt direkte imod af spillerne, og de ikke føler, du er sikker i dine oplæg, så har du som træner et voldsomt problem. Hvis du ikke har omklædningsrummet med dig, bliver det meget svært at være træner, siger Erik Rasmussen til sporten.dk.

Erik Rasmussen fastslår samtidig, at OB's trup er så stærk, at de dårlige resultater ikke kan bortforklares med manglende held og en lille nedtur i form.

Oversigt

    Oversigt