OB-træner: Har vist gode og dårlige sider

Kent Nielsen tror på, at OB har kurs mod en solid midterplacering, trods mange udsving hidtil i sæsonen.

Kent Nielsen tiltrådte i sommerpausen som ny træner i OB. Han er nu gennem første tredjedel af sin første sæson i klubben, og status lyder på 16 point efter 11 Alka Superliga-kampe.

Det rækker til en midterplacering, hvilket også er fynboernes mål i denne sæson.

- Vores sæsonmål er en solid midterplacering, og vi føler et eller andet sted, at vi er, hvor vi skal være. Men vi har både fået vist de rigtig gode sider ved os selv, men også de meget dårlige sider, siger Kent Nielsen.

- Vi har scoret rigtig mange mål, hvilket sådan set er gået lidt i glemslen på grund af de tre dårlige udekampe, hvor stort set alle de mål, vi har lukket ind, er kommet. Så kan man så diskutere, om vi har et godt forsvar eller ej, men det er fakta.

- Jeg synes, at vi har vist flere sider af os selv, men mest af alt, at der er et potentiale i holdet og truppen. Man kunne altid have ønsket sig en sejr mere, men realistisk set har vi fået det, vi havde håbet på, siger træneren.

Placeringsmæssigt er OB, inden de resterende fem kampe i Superligaens 11. runde, nummer fem, men om det efter weekenden hedder en sjette-, syvende- eller ottendeplads gør mindre for Kent Nielsen på dette tidspunkt af sæsonen.

- Jeg synes, det er akademisk at diskutere, om man er nummer fire eller otte, når alt kan ændres på bare en enkelt spillerunde, siger Nielsen.

- For mig virker det som om, at der er FC Midtjylland og FC København i toppen og Hobro i bunden, og så er der resten.

Topscorer Rasmus Festersen er enig i, at OB fremadrettet skal minimere de store udsving, der hidtil har været i præstationer og resultater. Flere kampe skal ramme niveauet fra fredag aften, hvor OB slog FC Nordsjælland 5-1.

- Det var den bedste kamp resultatmæssigt efter mange udsving hidtil i sæsonen. Vi skal minimere udfaldene, når det ikke rigtig kører for os, så udsvingene ikke bliver helt så store fremadrettet, siger Festersen.

OB har hidtil i sæsonen spillet 11 kampe. Fem er vundet, fem er tabt og en enkelt er endt uafgjort.

Oversigt

    Oversigt