I det fynske folks tjeneste

OB-træner inden skæbneopgør: - Vi vil spille offensivt

OB skal score mod Randers mandag aften, hvis fynboerne skal gøre sig håb om den sidste danske billet til Europa League.

Mandag aften skal OB forsøge at holde liv i håbet om europæisk topfodbold næste sæson. Efter 1-1 på hjemmebane mod Randers er det fynboernes tur til at tage til det jyske, når returopgøret fløjtes i gang klokken 19.

OB skal formentlig vinde kampen for at gå videre, og derfor vil man se et angribende fynsk superligahold, lover træner Kent Nielsen. 

Læs også OB-træner efter 1-1: Mine ti mand var bedre end Randers

- Vi kommer til at gribe det meget offensivt an. Vi har Tingager, Kenneth Emil, Barrett og Ryan ude, så der er ikke mange forsvarsspillere tilbage. Men både Oliver Lund og Joao Pereira viste i hjemmekampen, at de kan levere en fin og solid indsats både defensivt og offensivt, siger Kent Nielsen til ob.dk.

Sådan afgør OB sin egen skæbne

Hvis OB taber, er sæsonen slut, og det samme gælder, hvis kampen ender 0-0. 1-1 vil betyde forlænget spilletid, mens 2-2 eller et uafgjort resultat med et højere antal mål vil sende odenseanere videre til en direkte kamp om den sidste Europa League-billet i Superligaen.

- De spillere, vi har klar, har deres forcer i det offensive spil og sikkerhed med bolden, og vi kommer til at gribe det offensivt an med en masse energi, og vi føler, at det er i kvaliteten i spillet med bolden, at vi kan afgøre kampen. Det pres og fysik, som Randers kommer med, skal vi modsvare med fleksibilitet, hurtighed og med idérigt spil, siger Kent Nielsen.

Hvis OB slår Randers, venter FC Midtjylland i en knald-eller-fald-kamp om den sidste europæiske billet. Kampen spilles i Herning 1. juni. Inden da spiller Randers-OB mandag aften klokken 19.