OB-træner: Karantæne-koks irriterer mig grænseløst

OB slutter sæsonen på ottende- i stedet for syvendepladsen på grund af Randers' skrivebordssejr over Esbjerg.

OB-træner Troels Bech er godt og grundig træt af karantænekokset i Superligaen, da det har fået konsekvenser for den fynske klub.

Randers FC endte nemlig med at overtage OB's syvendeplads på grund af en skrivebordssejr, som randrusianerne blev tildelt umiddelbart forud for sidste spillerunde i Danmarks bedste fodboldrække.

- Vi har mistet en placering på det, og det irriterer mig grænseløst, siger Troels Bech efter søndagens 2-3-nederlag til FC København.

Randers FC spillede i april 2-2 mod Esbjerg, men da vestjyderne benyttede en karantæneramt spiller i opgøret, blev Randers tildelt sejren. Det betyder, at kronjyderne slutter et point foran OB.

- Hvis man generelt tænker på alle de point, der er blevet flyttet rundt på som følge af det eksploderende antal dommerfejl i denne sæson eller på grund af karantæneramte spillere, så går det ud over begejstringen og glæden ved fodbolden.

- Jeg synes eddermame ikke, at det er sjovt, at så mange point, placeringer og jobs er i spil på grund af de her fejl, siger Troels Bech.

OB-træneren fortæller, at han så kampen mellem Esbjerg og Randers. Derudover var han også på tribunen, da Viborg slog AGF med 3-0. Også Viborg er efterfølgende blevet taberdømt for at benytte en karantæneramt spiller.

- De to karantæneramte spillere drønede ikke rundt og scorede mål. Jeg så begge kampe, og de var begge pænt anonyme.

- Jeg kan godt forstå, at man vil fratage nogen noget, som konsekvens af fejl, men jeg kan ikke se logikken i, at andre skal have noget ud af det al den stund, at de ikke har lidt nogen last, siger Troels Bech med henvisning til Randers og AGF's sejre ved skrivebordet.

- Hvis man kan rette fejl en måned efter med de her karantæner, så må det også være muligt at hjælpe de dommere, der har behov for det i løbet af kampene.

- Der er remedier, der kunne rette fejlene før kampene, var slut, siger Troels Bech.

Oversigt

    Oversigt