OB-træner om for få scoringer: Vi har den rigtige trup

På trods af at OB blot har scoret 20 mål i 19 kampe, er der ingen planer om offensive tilgange i OB.

OB har i efteråret haft svært ved at score mål. Blot 20 mål i 19 kampe er det blevet til i Alka Superligaen, og nu venter januars transfervindue.

Spørgsmålet er derfor, om der er brug for tilgang af offensive kræfter for at vende tendensen.

OB-træner Kent Nielsen har dog ingen planer om indkøb af offensive spillere. Det siger han efter søndagens kamp mod Silkeborg, der endte med et nederlag på 1-2.

De har før scoret mål
 

- Jeg føler, at klubben har den rigtige trup. De offensive spillere, holdet har til rådighed, har før vist, at de kan score mål, siger træneren.

OB's topscorer er Anders K. Jacobsen, der har scoret syv mål i 17 kampe. Derudover har Rasmus Festersen, Nicklas Helenius og Jóan Símun Edmundsson blot scoret syv mål tilsammen.

Kent Nielsen erkender, at angriberne burde have scoret flere mål, men han er sikker på, at de offensive spillere kan løse scoringskrisen på træningsbanen.

- Selvfølgelig er der ikke blevet scoret nok mål. Det skal spillerne selvfølgelig arbejde på i træningen over vinteren.

- Holdet skal gennemføre nogle små justeringer, men der er ingen planer om store ændringer i det offensive spil, siger Kent Nielsen.

Helenius: Opspillet er ikke godt nok
 

Angriberen Nicklas Helenius kom til truppen i sommer fra AaB og har bidraget med to mål i ligaen. Han erkender, at han selv og holdet ikke har scoret nok, og han er enig med sin træner i, at det skal løses på træningsbanen:

- Selvfølgelig har holdet ikke scoret nok mål. Problemet er ikke kun uskarphed foran mål. Holdets opspil er heller godt nok.

- Vi skal have mere ud af vores indlæg og afleveringer. Det har været skuffende til tider, men det skal vi arbejde på over vinteren, siger Helenius.

Nederlaget til Silkeborg betyder, at OB overvintrer med 25 point i Alka Superligaen.

Oversigt

    Oversigt