OB-træner om nyt nederlag: Står i tungt og tykt mudder

Træner Troels Bech måtte endnu engang se sit OB brænde masser af chancer og stadig stå uden point til sidst.

Heller ikke mod FC Midtjylland formåede OB at sparke sig ud af den forårskrise, der lige nu ligger tungt over Odense.

Hjemme på Tre-For Park tabte træner Troels Bechs tropper 0-1 i en kamp, hvor OB ellers havde masser af muligheder for score.

Og netop den store pointmæssige krise, OB er inde i for tiden, gør ifølge Troels Bech, at holdet har svært ved at vinde fodboldkampe.

- Fodbold spilles med kroppen og vindes med hovedet, og når man har lidt forstyrrelser oppe i hovedet og mangler selvtillid, så bliver det sværere.

- Det er noget tungt, tykt mudder, vi står i lige nu, fordi der skal virkelig arbejdes hårdt for at få vippet de små marginaler over, siger Troels Bech og fortsætter:

- Det hele er en facitliste af, hvem der har haft mest tro på tingene, og der har FC Midtjylland-spillerne haft en god periode op til kampen. Det har vi ikke.

- Jeg tror godt, det kunne ses i de afslutninger, der er, hvor vi alene i de sidste fem minutter har nok til både at få vendt det til et eller tre point, siger han.

De mange brændte chancer og smalle nederlag er ifølge OB-træneren meget kendetegnende for OB's forår.

- Vi har undgået at få point i rigtig mange kampe, og vi har undgået det med mindst mulig margin. Vi kan fra kamp til kamp finde både de chancer og de hændelser, der kunne have givet os et helt andet udfald.

- Men når man først står i det, så er det svært at komme op fra det, og det er den opgave, vi står med lige nu, siger han.

OB må efter nederlaget overlade sjettepladsen til FCM. Holdet fra Odense skal i næste runde en tur til Farum Park for at stå over for FC Nordsjælland.

Oversigt

    Oversigt