OB-træner roser sit hold efter elendig sæsonstart

OB-træner Jakob Michelsen er imponeret over, at OB kæmper med om top-6 efter en skidt sæsonindledning.

OB hentede fredag aften sæsonens blot anden sejr på hjemmebane, da holdet i Superligaen besejrede Hobro med 1-0.

quote Vi startede helt fantastisk, og det var vel kun en yderst velspillende Jesper Rask (Hobros målmand, red.), der var skyld i, at vi ikke lukkede kampen tidligt

Jakob Michelsen, OB-træner

Sejren sendte OB op på en delt sjetteplads, og den placering måtte træner Jakob Michelsen kigge langt efter, da de første seks runder i sæsonen var spillet.

- Det er imponerende, at vi er med i kampen om top-6 efter den elendige start på sæsonen, siger han om sit hold, der efter de første seks runder kun havde skrabet to point sammen.

Hobros målmand sikrede OB-mål

Trods det er snakken om top-6 ikke noget, der fylder meget hos træneren.

- Vi bruger meget lidt energi på at tænke på top-6. Jeg forventer, at FC Midtjylland, FC København og Brøndby ender i top-6. Så der er tre pladser tilbage, som rigtig mange klubber skal slås om, heriblandt os selv, siger Jakob Michelsen.

quote Jeg synes ikke, at stemningen i truppen har været dårlig på noget tidspunkt, selv om resultaterne ikke var gode i begyndelsen af sæsonen

Janus Drachmann, OB-anfører

Ifølge ham var det Hobros målmand, der var årsag til, at OB blot scorede et enkelt mål i kampen fredag.

- Vi spillede en virkelig god kamp. Vi startede helt fantastisk, og det var vel kun en yderst velspillende Jesper Rask (Hobros målmand, red.), der var skyld i, at vi ikke lukkede kampen tidligt.

- Jeg synes ikke, at vores afslutninger var dårlige. Vi kom frem til mange chancer, og vi gav samtidig meget få chancer væk, siger Michelsen.

Godt humør trods dårlig start

OB-anfører Janus Drachmann scorede i kampen, og han var også glad efter sejren.

Ifølge Drachmann har de dårlige resultater i begyndelsen af sæsonen ikke påvirket stemningen i truppen.

- Jeg synes ikke, at stemningen i truppen har været dårlig på noget tidspunkt, selv om resultaterne ikke var gode i begyndelsen af sæsonen, siger Drachmann.

I næste runde spiller OB endnu engang hjemme, når holdet får besøg af Esbjerg.
 

Oversigt

    Oversigt