OB-træner savnede energi og vildskab

OB tabte 2-3 til Midtjylland, men træner Henrik Clausen tror stadig på en placering i toppen af rækken.

OB led lørdag aften et surt nederlag, da holdet tabte 2-3 til FC Midtjylland. Dermed er fynboerne stadig nummer otte i Superligaen, nu med syv point op til netop midtjyderne på tredjepladsen i Superligaen.

Træner Henrik Clausen kunne se sit hold føre bolden fint op ad banen, men til gengæld have det svært ved at komme frem til de store chancer. I stedet var FC Midtjylland skarpe foran mål.

- Det er svært at vinde, når de andre scorer tre mål. Vi leverede en disciplinær indsats, men manglede måske lidt energi og den sidste vildskab, hvor man kommer helt ud af det tøj, man har på. Først og fremmest var det et skidt resultat, siger han.

Trods nederlaget og den store afstand til toppen af Superligaen, går OB stadig efter en placering, der giver europæisk deltagelse.

- Vi har erkendt situationen. Vi ligger i ikke i toppen, men vi skal ikke kigge så langt fremad. Vi skal se på det nære, vi kan gøre noget ved. Det kommer an på resultaterne i sidste runde, og hvis vi vinder i Sønderjyske, er det stadig muligt, siger Henrik Clausen.

Træneren mener dog ikke, at hans hold trænger til ferie efter et langt efterår med meget modgang.

- Fysikken er fremragende, og mentalt har vi været på vejopad. Vi fik en god sejr i Horsens, men der er kæmpe forskel på dagen i dag og i morgen. Vi skal være fornuftige og holde fast i de ting, der er lykkedes, siger Henrik Clausen.

Midtbanespilleren Hans Henrik Andreasen føler heller ikke, at han trænger til en vinterpause.

- Nej, for vi har en turneringskamp tilbage i næste weekend, og så mangler vi to kampe i Europa. Der er tre uger endnu, så det må vi fokusere på, siger Hans Henrik Andreasen.

Oversigt

    Oversigt