I det fynske folks tjeneste

OB-træner: Udvisning gjorde os forkrampet

OB-træner Henrik Clausen var ærgerlig over pointdelingen, og mener udvisningen gjorde holdet forkrampet.

OB spillede over en time i overtal i 1-1-kampen mod Brøndby, men formåede alligevel ikke at vinde topkampen. Det ærgrer cheftræner Henrik Clausen, der mener, at OB'erne blev låst af at være i overtal.

- Første halvleg er egentlig tæt og bølger frem og tilbage. Og så kommer udvisningen, som jo bliver et tema for kampen. Men så bliver det lidt forkrampet for os. Især i slutningen af anden halvleg, vurderer Henrik Clausen, der ikke var imponeret over sin målmand i forbindelse med Brøndbys føringsmål.

-Det kunne nok godt ligne, at Stefan Wessels skulle have haft den, fortæller han.

Med en sejr kunne OB have bragt sig syv point foran Brøndby i kampen om sølvmedaljerne, og derfor ærgrer det cheftræneren, at overtallet ikke blev udnyttet til at få sejren.

- Det var et point vundet i tabellen, men ja, vi kunne da være kommet tættere på sølvmedaljerne med en sejr. Men vi ligger stadig på andenpladsen, og vi vandt et point i forhold til FC Midtjylland, siger OB-træneren.

Også OB's Rurik Gislason ærgrer sig over, at OB ikke formåede at få sejren.

- Det er ikke godt nok, at vi spiller uafgjort. Det er ærgerligt, at vi ikke trækker fra i tabellen, men vi må op på hesten igen. Vi spiller egentlig okay, men vi skulle have været lidt skarpere, siger han.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.