OB-træner: Udvisning gjorde os forkrampet

OB-træner Henrik Clausen var ærgerlig over pointdelingen, og mener udvisningen gjorde holdet forkrampet.

OB spillede over en time i overtal i 1-1-kampen mod Brøndby, men formåede alligevel ikke at vinde topkampen. Det ærgrer cheftræner Henrik Clausen, der mener, at OB'erne blev låst af at være i overtal.

- Første halvleg er egentlig tæt og bølger frem og tilbage. Og så kommer udvisningen, som jo bliver et tema for kampen. Men så bliver det lidt forkrampet for os. Især i slutningen af anden halvleg, vurderer Henrik Clausen, der ikke var imponeret over sin målmand i forbindelse med Brøndbys føringsmål.

-Det kunne nok godt ligne, at Stefan Wessels skulle have haft den, fortæller han.

Med en sejr kunne OB have bragt sig syv point foran Brøndby i kampen om sølvmedaljerne, og derfor ærgrer det cheftræneren, at overtallet ikke blev udnyttet til at få sejren.

- Det var et point vundet i tabellen, men ja, vi kunne da være kommet tættere på sølvmedaljerne med en sejr. Men vi ligger stadig på andenpladsen, og vi vandt et point i forhold til FC Midtjylland, siger OB-træneren.

Også OB's Rurik Gislason ærgrer sig over, at OB ikke formåede at få sejren.

- Det er ikke godt nok, at vi spiller uafgjort. Det er ærgerligt, at vi ikke trækker fra i tabellen, men vi må op på hesten igen. Vi spiller egentlig okay, men vi skulle have været lidt skarpere, siger han.

Oversigt

    Oversigt