OB-træner utilfreds med anden halvleg

Selvom kampens sidste 45 minutter bød på den afgørende scoring, var OB-træner Lars Olsen ikke tilfreds med spillet i anden halvleg af 2-1-sejren over Esbjerg.

OB-træner Lars Olsen var ikke tilfreds med de sidste 45 minutter af kampen, da fynboerne i eftermiddags slog Esbjerg med 2-1 på hjemmebane i SAS Ligaen.

- Jeg er godt tilfreds med første halvleg, men det virkede som om, at flere af spillerne valgte at trække i håndbremsen efter pausen. Det betød, at Esbjerg fik mere kontrol på midtbanen, og det er jeg ikke tilfreds med, sagde Lars Olsen efter kampen.

Derfor foretog træneren en række taktiske ændringer, som betød, at fynboerne fik bedre styr på løjerne, og i slutfasen af kampen kunne OB sætte det afgørende stik ind.

- Vi spillede med en flad midtbane i meget af anden halvleg, dog med Hans Henrik Andreasen placeret lidt længere fremme, og det betød, at vi kom til at se bedre ud til sidst og fik scoret, forklarede Lars Olsen.

Det var netop Hans Henrik Andreasen, der kunne heade bolden i mål til fynsk 2-1-føring, og det var matchvinderen særdeles tilfreds med.

- Jeg er rigtig glad for at vinde, det betyder mindre for mig at blive matchvinder, for sejren er det vigtigste. Dog måtte vi kæmpe hårdt for det, men det er helt vores egen skyld, sagde Hans Henrik Andreasen, der tidligere har spillet i Esbjerg.

Sejren betyder, at OB fortsat presser FCK og Brøndby i ligaens top, inden fynboerne gæster AaB på udebane på søndag.

Oversigt

    Oversigt