OB-træner: Vi evnede ikke at lukke kampen

Det er holdets manglende kvalitet, som gør, at OB ikke fik lukket kampen mod Sønderjyske, mener OB-træneren.

OB var på hjemmebane foran 1-0 og havde det meste af spillet mod Sønderjyske i lørdagens superligakamp, men holdet endte med at tabe kampen med 1-2.

Det var på grund af, at der ikke var kvalitet nok i holdet til at køre sejren hjem, mener træner Kent Nielsen.

- Vi har de fleste store muligheder, og der er et par situationer i første halvleg, hvor vi får truffet det forkerte valg, hvor det ellers så lovende ud.

- Men det er manglende kvalitet, som gør, at vi ikke formår at lukke kampen, og så skal vi ikke lave så store fejl, som vi laver ved de to mål, siger Kent Nielsen.

Det var Sønderjyske, som havde startet kampen bedst, men efter OB fik scoret i midten af første halvleg, var det OB, som havde mest spil og skabte de største chancer. Og det overraskede træneren.

- At vi kunne skabe så mange muligheder mod Sønderjyske overrasker os. Vi manglede så noget effektivitet, for ellers havde vi også vundet sikkert, siger OB-træneren.

I stedet udlignede Sønderjyske og bragte sig foran i anden halvleg. Derfra vidste Nielsen godt, at det ikke ville blive nemt at få bragt balance i regnskabet.

- Sønderjyske er rigtig svære at spille mod, hvis man kommer bagud. Vi forsøger efterfølgende, men det er naivt at tro, at man vælter Sønderjyske bare ved at blæse dem omkuld, hvor de kan få lov at stå i en stærk defensiv, siger Kent Nielsen.

De sidste syv kampe har holdet skiftevis tabt og vundet, men ifølge OB-træneren er det ikke en dårlig cirkel, som holdet er kommet ind i.

- Man kan ikke sammenligne, når vi taber 0-4, og vi så smider nederlaget i dag. Det er to vidt forskellige ting. Man skal passe på med at se mønstre, bare fordi slutresultatet er det samme, siger Kent Nielsen.

Oversigt

    Oversigt