OB-træner: Vi går ikke nok til den

OB-træner Henrik Clausen var stærkt misfornøjet med OB-spillernes manglende aggressivitet. Johan Absalonsen kan have spillet sin sidste Superliga-kamp i år.

OB lignede ikke et tophold, da fynboerne søndag tabte 0-2 til Brøndby. OB-træner Henrik Clausen mener, at Brøndby var langt stærkere fysisk, mens OB ikke kæmpede nok for sagen.

- Det er forholdsvis simple dyder, som vi ikke magter. Vi er for passive, vi skulle have været aggressive. Vi får ikke løbet nok, og Brøndby ser ud til at være meget mere aggressive og går ind og vinder duellerne. Vi går ikke nok til den, siger Henrik Clausen.

- Vi falder på manglende fight og det rent fysiske. Det blev bedre i anden halvleg, men vi får desværre ikke scoret på nogle af de trods alt rimelige chancer, vi har, siger han

Den tidligere Brøndby-spiller Johan Absalonsen var også meget skuffet efter nederlaget til sin gamle klub. Han mener, kampen blev tabt i begyndelsen af første halvleg, hvor OB'erne slet ikke var klar.

- Vi kommer skidt ud til første halvleg. Vi lader Brøndby have bolden alt for meget, og det er nok en af de største fejl, vi kan begå på Brøndby Stadion, siger kantspilleren.

Johan Absalonsen måtte lade sig udskifte efter 22 minutter ved stillingen 2-0. Han melder sig stærkt tvivlsom til sæsonens sidste kamp i næste weekend hjemme mod AaB.

- Det var en skade i lysken, som brød op igen, og sidste gang tog det 8-10 dage at blive klar, og det frygter jeg, at det gør igen, siger Johan Absalonsen.

Oversigt

    Oversigt