OB tror på sejren mod FCK

En sejr og et nederlag er det blevet til for Odense Boldklub i årets to første kampe. På søndag venter et brag mod de sårede Danmarksmestre fra FC København.

Opgøret er vigtigt for begge hold - OB skal vinde for at trække fra bundholdende, mens FCK er tvunget til sejr hvis ikke FC Midtjylland skal stikke af i toppen.

Der er altså meget på spil - i særdeleshed for OBs Mustafa Abdellaoue, der er udlejet fra netop FC København.

- Det er selvfølgelig lidt specielt, men jeg har spillet mod dem tidligere. Det er ikke noget, der fylder så meget i tankerne, for jeg er OB-spiller og fokuserer 100% på det, så jeg glæder mig bare til kampen, siger Abdellaoue til OBs hjemmeside.

Begge hold tabte deres kampe i sidste runde. OB måtte rejse hjem med 1-0-nederlag i Esbjerg - men især FC København fik tæsk med hele 1-5 på hjemmebane mod FC Midtjylland. Og det kan blive afgørende, mener Abdellaoue.

- FCK er nok påvirket af det og revanchelystne, og den slags kan få betydning begge veje, men det gælder også for os efter seneste kamp mod Esbjerg, hvor der ikke var ret meget, der fungerede. Så vi skal hæve skuldrene og kæmpe for at få de tre point denne gang. Alle kan slå alle, og Esbjerg vandt fortjent over os i søndags. I ugen forinden vandt vi over Midtjylland, så samlet set betyder det, at jeg ikke kan se nogen grund til, at vi ikke skulle kunne vinde over FCK, men det bliver selvfølgelig en rigtig svær kamp.

OB tager imod FC København søndag 9. marts klokken 19.00 på Odense Stadion.

Oversigt

    Oversigt