I det fynske folks tjeneste

OB tror på sejr i debutkamp

Cheftræner Kent Nielsen er optimist før kampen mod FC Helsingør Foto: Peter Clowes

OB indleder forårssæsonen i superligaen mod FC Helsingør på hjemmebane søndag.

Hjemmekampen mod FC Helsingør søndag bliver indledningen på en forårssæson, hvor OB går efter at komme blandt superligaens seks hold i slutspillet.

Vinterpausen har været kort, så det er begrænset, hvor mange taktiske omstillinger der har været tid til; men cheftræner Kent Nielsen mener, at holdet har udviklet sig.

- Jeg tror, der er den korteste vinteropstart, jeg nogensinde har haft som cheftræner. I den har vi haft fokus på nogle ting, som vi i træningskampene er gået all-in på, siger han til ob.dk.

Det handler om at finde en balance i spillet:

- Vi skal være dygtigere til at balancere mellem, hvornår vi skal være veletablerede med bolden, og hvornår vi skal gå direkte mod mål. Jeg synes, at vi for mange gange i efteråret forpassede. Det gjorde, at vi ofte stod over for en forsvarsmur, som vi også skal kunne magte at åbne op for, siger Kent Nielsen.

Cheftræneren er optimist før kampen mod FC Helsingør, og betragter OB som favorit:

- Vi har masser af optimisme i truppen, og vi har fået et friskt pust med de nye spillere. De spillere, der hele tiden har været her, haft godt af en vinterpause. Jeg tror på vi vinder, og det gør vi, fordi vi har flere notoriske målscorere.

OB ligger på ottendepladsen i superligaen med 25 point. Men der er kun to point op til AC Horsens på sjettepladsen og Hobro på femtepladsen.

Kampen fløjtes i gang klokken 14.

Truppen mod FC Helsingør

Der er udtaget 19 spillere til OB's trup til forårspremieren mod FC Helsingør. Kampen spilles søndag kl. 14 på EWii Park, og det er kun Nana Welbeck, der er ude med en mindre skade.

En enkelt spiller sorteres fra på kampdagen - men blandt de 19 udtagne er der fire mulige debutanter ; André Rømer, Troels Kløve, Marco Lund og Mohammed Fellah.

1. Thomas Mikkelsen
2. Kenneth Emil Petersen
4. Ryan Johnson Laursen
6. Jeppe Tverskov
7. Joan Simun Edmundsson
8. André Rømer
9. Rasmus Jönsson
10. Rasmus Festersen
11. Casper Nielsen
13. Sten Grytebust
14. Jens Jakob Thomasen
15. Nicklas Helenius
19. Mikkel Desler
20. Jacob Barrett
21. Mathias Greve
23. Troels Kløve
24. Marco Lund
25. Mohammed Fellah
28. Anders K. Jacobsen

Kilde: Morten Wamsler, OB.

 

Ved du noget? Så send os et tip