I det fynske folks tjeneste

OB-trup er langt fremme

02:24
00:30
00:45

Cheftræner Troels Bech instruerer spillerne til fredagens træning.

1 af 4

Et OB-mandskab med mange nye ansigter tager hul på Superligasæsonen søndag. Den nye træner, Troels Bech, håber på en god start.

OBs nye træner og nye spillere skal fra på søndag bevise, at klubben er bedre end den tiendeplads, klubben sluttede på sidste år.

OB fik 34 point ind på kontoen. Kun halvt så mange som vinderne fra FC Nordsjælland. Men nu er tavlen visket ren, og træner Troels Bech håber på god start på den nye sæson:

- Vi kan ikke være 100%, fordi vi har nye spillere, og mig som ny træner, så vi kender ikke hinanden helt endnu. Men vi er længere fremme end vi troede i forhold til kampen på søndag, siger han.

Emil Larsen, der sidste sæson var Lyngbys topscorer, er en af OB's nyerhvervelser.

- Jeg glæder mig helt vildt til at komme på banen. Jeg ved, at der er store forventninger til mig, og jeg vil gøre hvad jeg kan for at indfri dem, siger han.

Ud over Emil Larsen har OB hentet Hannes Anier, Nicolai Jørgensen, Mohammed Diarra, Cedric N'Koum til klubben i sommerpausen. Til gengæld er Stefan Wessels, Eric Djemba-Djemba, Bernard Mendy, Daniel Krog og Oliver Larsen ikke længere med i truppen.

Ved du noget? Så send os et tip