I det fynske folks tjeneste

OB-truppen dybt skuffet efter nederlag

OB-spillerne hastede ud i bussen efter onsdag aftens 0-1 nederlag i Aalborg, og træner Lars Olsen erkender, at holdet nærmer sig en regulær krise.

Vi er helt bestemt inde i en pointkrise, siger Chris Sørensen.

Med et 0-1-nederlag til AaB onsdag aften tabte OB det fjerde ud af de seneste fem opgør i SAS Ligaen. Og det var til at mærke på fynboerne efter kampen.

Størstedelen af truppen skyndte sig efter kampen direkte fra omklædningsrummet til den ventende spillerbus, og da anfører Chris Sørensen endelig mødte pressen, var han en mand af få ord.

- Vi er helt bestemt inde i en pointkrise, men jeg ved jo godt, at I bare vil have mig til at konstatere, at vi er i krise. Jo flere kampe, vi taber, desto hårdere bliver det for os, for vi har ikke prøvet at være i sådan en situation før, siger Chris Sørensen.

OB har med nederlaget fortsat seks point op til FCK, som har en kamp til gode, men at guldet nu definitivt skulle være gledet fynboerne af hænde, ville anføreren ikke snakke om.

- Det er vel ikke længere væk, end at FCK løber ind i et par dårlige resultater. Vi er bare nødt til at forbedre os selv, konstaterer han.

OB-træner Lars Olsen, som forgæves forsøgte at gejle sine spillere op fra sidelinjen undervejs i kampen mod AaB, var nøgtern i sit syn på OB's nuværende situation.

- Når vi ikke vinder i fem kampe i træk, er vi vel i krise. Det går ikke vores vej i øjeblikket, men vi må vel få puttet bolden i mål på et tidspunkt. Nu er det min opgave at få puttet noget humør ind i spillerne, og så lad os se, hvor vi ligger efter 33 runder, siger Lars Olsen.