OB ude af kampen om bronze

Armene kom hurtigt ned igen for OB efter pokaltriumfen i Parken, da AaB\'s fodboldspillere i dag gæstede Odense Stadion. Efter en time med fynsk dominans slap nordjyderne fra Fyn med en ikke helt fortjent sejr på 2-1 for øjnene af 6683 tilskuere.

-

Sejrsmålet stod den netop hjemvendte Allan Gaarde for, da han med et følt hovedstød sendte Indrek Zelinskis indlæg ind bag Karim Zaza i OB-målet. Det skete 14 minutter før sidste fløjt.

Kravet til AaB var inden kampen tre point, hvis drømmen om tredjepladsen og dermed deltagelse i næste års UEFA Cup skulle holdes i live. Men det var ikke til at se, at AaB havde mest at spille for.

Fra kampens start var det fynboerne, der sad solidt på opgøret, og kun takket være storspil af målmand Jimmy Nielsen, blev OB holdt nede på det ene mål, hollænderen Fernando Derveld satte ind 16 minutter efter kampstart. AaB\'erne prøvede at kombinere sig frem af banen, men hver gang bolden kom i nærheden af OB-målet, løb nordjyderne tomme for ideer og bolden ud i sandet.

- Hvis FC Midtjylland også vinder den sidste kamp, har de vundet syv kampe i træk, og så må vi erkende, at de fortjener den sidste UEFA Cup-billet, sagde Rudbæk efter kampen.

Med nederlaget forsvandt de søde drømme om DM-bronze for OB, men efter torsdagens sejr i pokalfinalen, er fynboerne allerede klar til UEFA Cup-fodbold.