OB ude af Toto Cup

OB kommer ikke videre i Toto Cuppen efter et 2-0-nederlag til svenske AIK Stockholm, der på hjemmebane havde succes med angrebsivrig fodbold.

Svenskerne vandt på hjemmebane

OB kom ellers godt fra start, da nyindkøbte Kasper Dalgas havde et forsøg tidligt i kampen.

Men det var spillerne fra den svenske hovedstad, der kunne omsætte forsøg i mål.

Efter 28 minutters spil i første halvleg kunne AIK\'s Daniel Hoch score på OB-målmand Karim Zaza efter en finte, der fuldstændig snød Michael Hemmingsen i forsvaret.

Svenskerne fortsatte presset mod OB-målet, men netmaskerne kom ikke  i vibrationer igen før efter  pausen.

I 2. halvleg fik OB vist Michael Hemmingsen ud i det 67. minut efter en sen tackling, og det gjorde udslaget for OB. To minutter efter udvisningen scorer AIK igen - denne gang hedder målscoreren Sebastian Björk.

I sidste weekend spillede OB uafgjort 2-2 på hjemmebane, og fynboerne taber altså samlet det nordiske opgør med 4-2 og er nu ude af Toto Cuppen.