OB uden Clausen

OB har ikke vundet en eneste kamp i forårssæsonnen. Søndag tabte OB hjemme med 2-4 til superligaens bundhold HB-Køge. I dag betød det en fyreseddel til klubbens cheftræner, Henrik Clausen.

Fokus på Henrik Clausen til et improviseret pressemøde hos OB mandag formiddag. Clausens sidste som OB-træner.

- Det er svært at sætte præcise ord på det. Noget skuffelse og noget ærgelse og noget irritation. Jeg er rigtig skuffet over, at det ikke er lykkedes os at præstere nogle resultater, siger den fyrede træner.

Og netop de manglende resultater tvang OBs ledelse til at handle.

- De første to kampe kunne vi godt forklare os ud af, men vi falder for dybt mod Lyngby og HB-køge, og der er nogle faresignaler, så man må sige, ok, uanset hvor mange ting, vi har gjort rigtigt, så har vi ikke spillet godt nok, forklarer sportsdirektør Poul hansen om begrundelsen for trænerfyringen.

Den dårlige udvikling tager spillerne også på deres skuldre.

- Vi bliver jo også nødt til at tage en del af ansvaret. Det kan vi ikke lægge skjul på, konstaterer anfører Anders Møller Christensen tørt.

Resten af forårssæsonnen vil Sportsdirektør Poul Hansen selv stå i spidsen for holdet.

Assisterende træner Thomas Helveg fortsætter foreløbig i klubben.

- Jeg har en fornemmelse af, at klubben gerne vil have, at jeg fortsætter, og det er selvfølgelig rigtig, rigtig fint, men jeg må hjem og sidde og tænke lidt, fordi igen - jeg har også en kæmpe del af det her ansvar., siger Helveg.

Samtidig med trænerfyringen sænker OB også forventningerne til forårssæsonnen.

- Målet lige nu er, at vi skal til at vinde nogle kampe. Jeg tror ikke, vi skal kigge så meget på tabellen, vi skal koncentrere os om at komme på rette vej igen, siger Anders Møller Christensen.

For den fyrede cheftræner byder foråret på research i fodboldverdenen.

- Så står jeg med en fiks tanke om at tage ud og besøge nogle af de andre, der træner fodbold og blive inspireret. Det har man normalt ikke tid til, siger henrik Clausen.

Odense Boldklub forventer at ansætte en ny cheftræner, når forårssæsonnen er afsluttet.

Oversigt

    Oversigt