Drømmemål af Uzochukwu i debutkampen

OB var overlegen hele kampen i gennem, da fynboerne mødte HB Køge i træningskamp i Herfølge.

Kampen blev spillet på kunststofbane under vanskelige forhold med vind og regn, og de de første 20 minutter forløb uden nogen af holdene spillede sig frem til afgørende chancer. Rasmus Falk var med hele kampen, og havde den første store chance på en langskud uden for feltet, men HB Køges målmand fik fingerspidserne på.

Efter 25 minutter blev Azer Busuladzic spillet fri i feltet efter et par gode træk af Oliver Lund i højre side, og han bankede den sikkert ind til 1-0 til OB.

Efter pausen fik OB efter 10 minutters spil et hjørnespark og Lasse Nielsen nåede op til bolden og placerede den lidt heldigt uden for målmandens rækkevidde. 2-0 til OB.

OB skiftede livligt ud, og det virkede som om holdet var tilfreds med en 2-0 sejr, da bolden pludselig lå for fødderne af nyindkøbte Uzochukwu. Han bankede til den 10 meter uden for feltet og HB Køges målmand var chanceløs ved det flotte spark.

HB Køge havde kun et enkelt forsøg i hele kampen, og sejren på 3-0 var fuld fortjent efter en overlegen OB-indsats.