OB vandt - scorede til sidst

OB vandt søndag 1-0 over et reservespækket FC Nordsjælland-mandskab. Indskiftede Jeppe Hansen afgjorde kampen, da han med 10 minutter før slutfløjt bankede en nedfaldsbold i kassen efter et hjørnespark.

Det lignede ellers endnu en pointdeling for OB, der før kampen havde spillet fire ud af fem af sæsonens første kampe uafgjort.

Kampen var en usammenhængende og tempofattig affære. Ingen af holdene skabte de åbne målchancer, og når der endelig var optræk til store muligheder, var uskarpheden i den næstsidste aflevering for stor.

En af årsagerne hos FC Nordsjælland skulle formentlig findes i gennemsnitsalderen på 21,8 år og kun tre gengangere i startopstillingen fra Europa League-kvalifikationskampen mod Elfsborg i torsdags.

Spillere som Morten Nordstrand, Patrick Mtiliga, Jens Stryger Larsen, Mario Ticinovic og Anders Christiansen var alle ude af truppen, mens general Nicolai Stokholm og den normalt faste midterforsvarer Ivan Runje måtte tage plads på bænken.

Men selvom OB endte med alle tre point mod de uprøvede Nordsjælland-spillere, imponerede fynboerne ikke. Største lyspunkt var OB-profilen Rasmus Falk, der hele tiden viste prøver på sine tekniske genialiteter og blik for spillet.

Oversigt

    Oversigt