OB vil have efterårsmesterskabet

For et år siden smed OB efterårsmesterskabet i SAS Ligaen væk i de sidste to spillerunder inden vinterpausen. Det skal ikke ske igen, siger OB's cheftræner.

Lars Olsen forventer, at hans OB-hold ikke gentager sidste sæsons kunststykke med at smide efterårsmesterskabet væk med to spillerunder tilbage inden vinterpausen.

- Vi fører med fire point, der er to kampe tilbage, så vinder vi en af dem, er vi sikre på at overvintre på førstepladsen. Det er selvfølgelig vores mål at gøre det, nu hvor vi er nået så langt, siger OB-træneren, der i weekenden så sit hold besejre Brøndby på udebane med 3-1.

Vicemestrene er fire point foran både FC København og Esbjerg på anden- og tredjepladsen. I de resterende to kampe i 2009 spiller OB på hjemmebane - først mod bundholdet HB Køge, og dernæst kommer FCK på besøg i Odense.

Lars Olsen ser størst faresignaler i HB Køge-kampen.

- Alle folk vil sige, at den bare skal overstås, og det skal den ikke. Det bliver ingen walkover mod HB Køge, selvom folk vil sige, at vinder vi ikke med fem eller seks mål, så er der noget galt. Sådan vil den kamp også blive kogt op i medierne, og det er et faresignal for mig, for så nemt er det ikke, fortæller Lars Olsen, hvis hold efter 16 spillerunder er hele 27 point foran HB Køge.

OB tabte holdets to sidste kampe inden vinterpausen for et år siden, og røg ned fra første- til tredjepladsen.

Oversigt

    Oversigt