OB ydmyger FCN og afslutter negativ serie

OB afsluttede en skidt serie i Superligaen, da holdet vandt 3-0 hjemme over FC Nordsjælland efter flot kamp.

En offensiv taktik og en hårdtskydende ungarer var to af hovedingredienserne, da fodboldklubben OB fredag aften hentede klubbens første sejr i seks kampe i Superligaen.

OB sendte FC Nordsjælland hjem til Farum med et 0-3-nederlag efter en særdeles underholdende kamp i Odense. Blot 4116 overværede den festlige forestilling.

OB lignede fra begyndelsen af kampen ikke et hold, der blot havde skrabet to point sammen i de seneste fem ligakampe.

Fynboerne pressede aggressivt med kun tre mand i forsvarskæden i første halvleg, og det resulterede i adskillige store chancer.

Ungareren Krisztian Vadocz helflugtede OB foran efter 32 minutter, da han udnyttede, at FC Nordsjælland-forsvareren Ivan Runje ikke fik headet bolden ordentligt væk.

Få minutter forinden havde mestrenes Morten Nordstrand misbrugt en friløber, som han skød på stolpen forbi OB-målmanden Mads Toppel.

OB slog til med 2-0-scoringen efter 35 minutter, da den godt spillende Emil Larsen spillede Bashkim Kadrii fri til scoring.

Fra anden halvlegs start sendte FCN-træner Kasper Hjulmand offensivspilleren Mikkel Beckmann på banen i stedet for Anders Christiansen.

Dermed havde nordsjællænderne samme hold på banen, der indledte tirsdagens kamp i Champions League mod Chelsea.

OB måtte tidligt i anden halvleg udskifte landsholdsaktuelle Michael Silberbauer på grund af en skade.

Begge hold skabte store chancer, og 20 minutter før tid slog Krisztian Vadocz til med 3-0-scoringen på et skud fra lang afstand.

FC Nordsjællands målmand, Jesper Hansen, som fredag blev udtaget til landsholdet, så skidt ud i situationen, efter at han ellers tidligere i kampen havde leveret flere mesterlige redninger.

Sejren var OB's blot anden i seks hjemmekampe i sæsonen.

Klubben har på femtepladsen 18 point efter 12 kampe, et point færre end FC Nordsjælland, der indtager tredjepladsen.

Nederlaget afslutter en skidt uge for FC Nordsjælland, som tirsdag tabte 0-4 i Parken til Chelsea.