Obduktion skal belyse dødsfald i Svendborg

Politiet peger på en familietragedie bag mor og datters død i Svendborg. Obduktionen skal fastslå dødsårsagen.

En obduktion torsdag formiddag skal give det endelige svar på, hvad en 46-årig kvinde og hendes syvårige datter i Svendborg døde af.

Men politiet vender sandsynligvis også tilbage til lejligheden på Graaesvej, hvor de to onsdag aften blev fundet døde, for at lave flere tekniske undersøgelser.

- Vi skal formentlig lave flere tekniske undersøgelser, men i første omgang koncentrerer vi os om at få de to obduceret, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen, Fyns Politi.

Kvinden og barnet, der blev fundet døde i lejlighedens soveværelse, bliver torsdag obduceret for at fastslå dødsårsagen.

Et ligsyn onsdag aften, lige efter at ligene var blevet fundet, gav ikke noget endeligt svar, men retsmedicinerne fandt ikke tegn på ydre vold.

Derfor mener politiet ikke, at der er en gerningsmand at gøre ansvarlig for dødsfaldene. I stedet hælder politiet til den formodning, at der er tale om en familietragedie.

Men det kan først fastslås endeligt efter obduktionen, fastslår Henrik Justesen.

Han ønsker ikke at svare på, om moren har dræbt sin datter og bagefter sig selv eventuelt med stærk medicin. Han ønsker heller ikke at svare på, om politiet eventuelt har fundet et afskedsbrev.

Det var pigens far, kvindens tidligere samlever, der ringede til politiet, fordi han ikke kunne komme i kontakt med familien.

Politiet skaffede sig ved hjælp af en låsesmed adgang til lejligheden, og det var politiet, der fandt moren og datteren døde.

De har formentlig være døde et eller to døgn, inden de blev fundet onsdag aften.

Oversigt

    Oversigt