I det fynske folks tjeneste

OB'ere frustrerede efter sent udebanemål

OB-spillerne var bitre efter 2-1-sejren over Motherwell. Skotternes udebanemål betyder, at kvalifikationen til Europa Leagues gruppespil langt fra er sikret.

De stod med mere end det ene ben i Europa Leagues gruppespil, men et frisparksmål dybt inde tillægstiden betød, at OB måtte nøjes med en 2-1-sejr over skotske Motherwell i den første af to kvalifikationskampe til gruppespillet i Europa League.

Med den sene reducering fik Motherwell en livline i form af et vigtigt udebanemål, der betyder, at gæsterne kan lugte blod, når der spilles returopgør i Skotland i næste uge. Det irriterer OB-spillerne.

- Vi er selvfølgelig meget skuffede, men vi skal kigge indad, for vi magter ikke at behandle bolden godt nok, og det kan ikke passe, at et skotsk hold skal komme her og dominere i i hvert fald anden halvleg, siger anfører Chris Sørensen, der scorede OB's første mål, til 3 Puls.

Skuffelsen deles af Sørensens holdkammerat Johan Absalonsen.

- Det holder altså ikke i Skotland, hvis vi spiller på den måde. Det er et mirakel, de ikke skaber flere chancer med de muligheder, de har imod os, siger Johan Absalonsen.

OB's anden målscorer, Peter Utaka, hæftede sig efter kampen ved, at OB trods alt stadig står med gode kort på hånden i forhold til at nå Europa League-gruppespillet.

- Hvis vi er mere aggressive i Skotland end i dag, så går vi også videre, siger Peter Utaka.

Returkampen spilles i Motherwell på torsdag i næste uge.