OB'ere irriterede på dommer

I OB-lejren var der efter søndagens 2-2-kamp mod Brøndby stor utilfredshed med dommer Anders Hermansen, som tilkendte Brøndby et meget tvivlsomt straffespark.

Efter det uafgjorte 2-2-resultat mod Brøndby var flere OB-spillere sure på dommer Anders Hermansen, som de mente forærede hjemmeholdet et straffespark fem minutter inden pausen, da Eric Djemba-Djemba tacklede Brøndbys Ousman Jallow i feltet.

- Jeg synes, det er synd, at der bliver dømt straffe. Det var aldrig blevet dømt i England. Djemba går generelt hårdt til den, men som jeg ser det, er der ikke straffe. Jeg synes faktisk, at det er synd for fodbolden, sagde OB's nye førstevalg i målet, Anders Lindegaard.

Heller ikke odenseanernes anfører Chris Sørensen mente, at der skulle være dømt straffe.

- Da vi går ind til pausen overhører jeg en samtale mellem Anders Møller Christensen og linjevogteren, der, som jeg hører det, siger til Anders, at der ikke var straffe. Men dommeren så situationen og mente åbenbart noget andet, sagde Chris Sørensen.

Eric Djemba-Djemba forsøgte efter kampen at få en forklaring fra dommer Anders Hermansen, men uden held.

- Han gav mig bare hånden og sagde ingenting til mig. Jeg har altid problemer med ham, når han dømmer vores kampe, hvor han altid giver mig gult eller rødt kort, forklarede Eric Djemba-Djemba efter 2-2-opgøret.

Oversigt

    Oversigt