OB's bøn til fansene: - Vi har brug for jer

Boldklubben OB er på jagt efter point, og skal det lykkedes at blive trygt over nedrykningsstregen har klubben brug for opbakning fra fansene.

Tirsdag møder de stribede fra OB på hjemmebane Randers FC. 

Inden kampen i aften ligger OB til at skulle spille nedrykningskampe, og de har derfor brug for point, hvis de vil hæve sig over stregen. 

Sidste gang de to hold tørnede sammen trak de fynske spillere sig sejrrigt fra kampen med cifrene 3-0, men derfor er intet afgjort på forhånd, siger OB's midtbanespiller Izunna Uzochukwu til sitet ob.dk.

- Vi skal op imod et godt hold. Randers spiller kompakt i en 4-4-2 formation, og de er dygtige til at spille med bolden, så det skal vi være forberedt på. Hvis vi skal have tre point ligesom sidst, så er der mange ting, der skal fungere – ligesom sidst vi mødte dem. I forhold til seneste kamp mod Esbjerg, så skal vores boldomgang være meget bedre i kampen mod Randers – vi skal både spille hurtigt og lukke ned for omstillinger. Hvis de ting kan lykkes, så er der gode chancer for tre point, siger Izunna Uzochukwu. 

Det er anden kamp i træk, der bliver spillet på EWII Park i Odense, og OB's støtter har bakket talstærkt op om spillerne. Ifølge Izunna Uzochukwu kan fansene derfor i aften få afgørende betydning for resultatet.

- Vi har fået mange point i foråret, og det er blandt andet fansenes skyld. De har betydet rigtig meget for os i foråret, og de har sunget højt både på hjemme- og udebane. Jeg er sikker på, at vi også får brug for dem på tirsdag (i aften, red.). Det giver en helt anden selvtillid og en god følelse i kroppen, siger midtbanespilleren. 

Klokken 18.15 fløjter dommeren kampen i gang, og du kan følge den live på TV 2/FYNs hjemmeside. 

Startopstilling OB - RFC

 

Oversigt

    Oversigt