I det fynske folks tjeneste

OBs fanklub i opløsning

OBs officielle fanklub, Tigers, kan blive opløst senere i april måned, hvis ikke medlemmerne bliver mere aktive. På den seneste generalforsamling var det ikke muligt at få en bestyrelse.

Det er ikke kun OBs superligahold, der har modgang. Også OBs officielle fanklub, Tigers er tæt på nedrykning.

Kun 10 af de omkring 600 medlemmer af Tigers dukkede op til den seneste generalforsamling, som sluttede uden at have fundet en bestyrelse.

Klubben er foreløbig uden formand og næstformand, skriver Tipsbladet.

Derfor er der indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling sidst i april, hvor et af punkterne er en opløsning af fanklubben.

Manglende engagement

- Vi kører med en amputeret bestyrelse, og det kulminerede med, at vi ikke kunne afslutte vores generalforsamling, fordi vi ikke kunne finde folk til at stille op til posterne, siger fanklubbens kasserer Max Hansen til tipsbladet.dk

- Så det er ment som en provokation til medlemmerne om, at de skal til at komme op ad stolen, hvis de vil have at fanklubben fortsætter, tilføjer han.

Savner fornyelse

Han mener ikke, at superligaholdets krise spiller en større rolle for fanklubbens krise:

- Selvfølgelig er der nogle, der melder sig ud, fordi det går dårligt, og det smitter måske også af på engagementet. Men det har mere at gøre med, at vi ikke har været så gode til at forny os, siger Max Hansen.

- De sidste par år har vi mest været en tilbudsklub og sørget for bustransport, men nu har selskabet bag OB også lavet en tilbudsklub, og så er der nogen, der vælger os fra og dem til. Så vi skal genopfinde os selv og tilbyde noget andet, siger kassereren.