OB's guldfugl

Når 25-årige Peter Utaka løber på banen i eftermiddag mod FC Nordsjælland, så siger stastikken, at han scorer. Og målkongen er guld værd for OB.

Belgisk kone

I følge sporten.dk kan Peter Utaka indbringe OB over 30 millioner kroner, hvis klubben vælger at sælge ham, som de gjorde med Djiby Fall i marts. Han kostede 35 millioner kr.

- Der er ingen tvivl om, at Peter Utakas markedsværdi er steget markant, siden han er blevet topscorer og udtaget til det nigerianske landshold. Interessen for ham har hele tiden været der, men jeg forventer, at den bliver endnu større i det næste transfervindue, siger OB-direktør, Kim Brink til B.T.

Peter Utaka kan blive endnu mere attraktiv for især engelske og italienske klubber, fordi han er blevet gift med en belgisk kvinde, og det forventes at han får belgisk statsborgerskab ved siden af det nigerianske. Et nyt statsborgerskab betyder, at han kan få lettere ved at få en arbejdstilladelse. Hvis Nigeria samtidig spiller sig til VM i Sydafrika i 2010, så er Utaka's ben ufattelig mange millioner værd.

Peter Utaka har scoret tre gange i de seneste tre kampe mod FC Nordsjælland. Kampen spilles klokken 15.

Oversigt

    Oversigt