OB's ledelse tager afstand fra bøller

Flere af de involverede i lørdagens ballade i Århus har allerede karantæne fra OB's kampe, og de resterende kan se frem til karantæne i fremtiden. Det oplyser direktør Kim Brink per mail til TV 2/FYN.

Det har ikke været muligt at lave tv interview med OB's ledelse efter balladen, hvor 43 personer blev anholdt omkring AGF-OB kampen.

Kommerciel chef Tue Kempf, der ellers tidligere har været klubbens talsmand omkring netop fodboldbøllerne, udtaler sig ifølge klubbens linje ikke til tv om holdningsmæssige spørgsmål, og direktør Kim Brink er i udlandet, så hans reaktion er kommet på mail.
 - Vi tager skarpt afstand fra begivenhederne og den lille gruppe af personer der agerer helt uden for rammerne af acceptabel opførsel.
En del af de involverede har allerede karantæne fra OB's kampe og var derfor ikke inde på stadion i forbindelse med fodboldkampen. De øvrige direkte involverede bliver med omgående virkning tildelt langvarige karantæner fra OB's kampe og kan fremover ikke overvære hverken hjemme- eller udekampe, siger Kim Brink.

Fokus på ballade

Da der altså ikke er nogle ledende OB'ere, der kan udtale sig om emnet i Danmark, har det ikke været muligt at få en kommentar til, at urolighederne kom kun godt to uger efter, at direktørerne Kim Brink og Thomas Christensen indtrykkede et læserbrev i Fyens Stiftstidende, hvor de kritiserede medierne for at fokusere for meget på ballademagerne i stedet for de fredelige fodboldfans.

Oversigt

    Oversigt