OB's nye kantraket er faldet godt til: - Jeg føler mig hjemme

Casper Nielsen skiftede i januars transfervindue fra Esbjerg til OB. Efter en hård opstart og fire point i de første to kampe gør midtbanespilleren nu status.

OB hentede i januar forstærkning til midtbanen i form af Esbjergs U21-landsholdsspiller Casper Nielsen.

Efter den hårde vintertræning, der dog også bød på træningsophold i Spanien, har OB fået en fornuftig start på forårsturneringen med en sejr og en uafgjort.

22-årige Casper Nielsen er startet inde i begge kampe og har fået ros for indsatsen af både træner Kent Nielsen og medierne.

- Det har været super fedt. Opstarten er aldrig det sjoveste for en fodboldspiller, men nu er vi i gang, og det er super dejligt. Vi fik tre point i den første og et i Horsens, som vi godt ville have lidt mere ud af. Men alt i alt så har vi fået en ok start, og det er dejligt at være i gang, siger Casper Nielsen til OB TV.

Midtbanespilleren har kun været OB'er siden midt i januar, men alligevel føler han sig allerede godt tilpas i klubben.

- Det er nogle gode mennesker hele vejen rundt, så jeg føler mig hjemme og nyder at møde ind hver dag. Jeg er super tilfreds med både omgivelserne og klubben. Kent (Nielsen, OB-træner, red.) kan jeg lære utrolig meget af, og det er blandt andet også derfor, jeg kom hertil, siger OB's nye 11'er. 

Casper Nielsen har allerede bidt mærke i de fynske fans, som har leveret en flot opbakning til Øens Hold i de første to kampe, der har budt på en flot 3-0-sejr hjemme over Randers og en 1-1-kamp i Horsens.

- Jeg havde ikke forventet, at der ville dukke så mange op til udekampen. Det er et kæmpe boost til os spillere at se, at de står dernede og går amok og støtter os 100 procent hele vejen igennem kampen. De har en kæmpe andel i både vores spil og det point, vi fik. Det er altid fedt at spille på udebane og have sine egne fans med, som overdøver de andre. Kæmpe cadeau til dem, siger midtbanespilleren.

Casper Nielsen og OB's fans skal næste gang i ilden, når AaB mandag den 6. marts kommer til Odense.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt