OBs sportsdirektør: Vi evaluerer løbende på situationen

OBs sportsdirektør, Jesper Hansen, er ærgerlig over, at profilen Bashkim Kadrii blev så alvorlig skadet i Superligaopgøret mod Viborg. Men OB vil endnu ikke løfte sløret for, om der skal indkøbes en erstatning.

Den alvorlige korbåndsskade holder Bashkim Kadrii ude i foreløbig seks måneder, og det ærgrer sportsdirektør Jesper Hansen:

- Bashkim var kommet rigtig godt i gang med den nye sæson, og i forhold til det er det selvfølgelig rigtig ærgerligt. Vi havde nogle rigtig gode forventninger og han var stærkt spillende, så vi er rigtig ærgerlige, selvfølgelig mest på Bashkims vegne, siger Jesper Hansen.

Transfervinduet stadig åbent

Transfervinduet er stadig åbent, og OB har til den 31. august til at beslutte, om der skal findes en erstatning for Kadrii.

- Vi har en lille måned endnu inden vinduet lukker, og vi evaluerer løbende på, hvordan det ser ud, og det er klart at Bashkims skade gør jo, at vi har valgt at sige, lad os lige prøve at mødes her og drøfte vores situation nu.

OB har ikke yderligere kommentarer til, hvad der skal ske eller om, der kommer en erstatning for den skadede spiller, der var kommet så godt i gang.

Til gengæld vil Jesper hansen gerne indrømme, at det er et tab for truppen at skulle undvære Bashkim Kadrii.

- Vi arbejder hele tiden på at blive et stærkere og stærkere hold, og når man så mister en eller to af sine stærke spillere, jamen så er det klart, så er man jo lidt mere sårbar end man ellers ville være, siger Jesper Hansen.

Oversigt

    Oversigt