OB's træner er optimist trods Twente-tæv

Træner, Henrik Clausen, mener, at avancement i Europa League fortsat er inden for rækkevidde.

OB har fortsat muligheden for at gå videre fra Europa League-gruppespillet trods 1-4-nederlaget til Twente torsdag aften.

Det faktum holder OB-træner Henrik Clausen fast i, selvom hans hold blev udspillet af Twente på Tre-For Park i Odense.

- Det kan sagtens lade sig gøre. Hvis vi kan stå den 14. december i London og have muligheden for at gå videre ved at spille uafgjort eller vinde, så er det fantastisk for os, siger træneren.

- Lige nu er det absolut inden for rækkevidde, så det er positivt, siger Henrik Clausen.

OB har to svære udekampe tilbage mod netop Twente og engelske Fulham samt en hjemmekamp mod polske Wisla Krakow i gruppe K.

OB har tre point efter tre kampe i gruppen, som Twente fører med syv point.

På grund af Wisla Krakows overraskende 1-0-sejr hjemme over Fulham har OB dog kun et point op til Fulham på andenpladsen, der også giver avancement fra gruppen.

- Selvfølgelig er der stadig muligheder. Vi ved, at det bliver nogle svære kampe, men så længe muligheden er der, skal vi gå efter det, siger midterforsvareren Anders Møller Christensen.

Han erkender, at det kan blive svært at få point med hjem fra den næste kamp i gruppen, som er på udebane mod netop Twente.

- Vi skal spille op til vores bedste, og alt skal flaske sig, hvis vi skal have noget med hjem derfra. Det er helt sikkert, siger Anders Møller Christensen.

Oversigt

    Oversigt