I det fynske folks tjeneste

Odense bakker op om EM i volleyball

Odense er blandt en af de mulige værtsbyer for VM i Volley 2011

På et møde tirsdag bakkede Odense og flere byer op om Dansk Volleyball Forbunds ansøgning om EM i 2011. Dermed blev den største knast for en ansøgning barberet væk.

I værste fald kunne Dansk Volleyball Forbund (DVF) have måttet opgivet drømmen om at få EM til Danmark i 2011. Men på et møde tirsdag mellem mulige arrangementsbyer og forbundet, vendte Aalborg, Århus, Ballerup, København og Odense alle tommelfingeren endeligt opad.

- Hvis ikke vi havde fået opbakning til det her som en national event, ville det have været for risikabelt for forbundet og en enkelt by at gå ind i så stort et arrangement, siger Michael Trolle, elitechef i DVF.

Med en svag national interesse i Danmark ville et stort arrangement som et EM i eksempelvis København være dødfødt fra starten. Der ville ikke kunne skabes tilskuerinteresse for fire indledende puljer af fire hold, to mellemrunder og et semifinale- og finalestævne i samme by, vurderer elitechefen.

Med opbakningen sikrer DVF sig samarbejdspartnere over hele landet, der vil støtte op om arrangementet, selvom de ikke bliver vært for Danmarks indledende gruppe.

Et endeligt bud fra volleyballforbundet bliver præsenteret i marts.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.