Odense Bulldogs er klar til DM-semifinalerne i ishockey

Med en sikker sejr ude over Rungsted Seier Capital lukkede Odense Bulldogs kvartfinaleserien i sikker stil.

Odense Bulldogs er som det første hold klar til DM-semifinalerne i ishockey.

I udekampen på nordsjællandsk is vandt fynboerne fredag med 5-1 over Rungsted Seier Capital og kom dermed foran 4-0 i kvartfinaleserien, som spilles bedst af syv kampe.

Odense havde vundet de tre foregående opgør med 2-1, 4-2 og 3-2.

Fredag satte grundspillets nummer to skabet godt og grundigt på plads med to scoringer af Tony Romano i første periode, før ligeledes målfarlige Dale Mitchell bragte fynboerne på 3-0 fem minutter inde i den anden.

Rungsted sluttede på ottendepladsen i grundspillet og reducerede til 1-3, men i tredje periode punkterede Odense al spænding med yderligere to scoringer.

Mens Odense således har god tid til at lade op til semifinalerne, må grundspillets vinder, Aalborg Pirates, knokle videre.

Fredag tabte holdet 1-2 på udebane til grundspillets nummer seks, Gentofte Stars. Stillingen mellem de to hold er dermed 2-2.

Det er den også mellem Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks, efter Herning vandt det fjerde opgør på hjemmebane med 3-2.

Sønderjyske og Esbjerg Energy er også stadig helt lige, efter Sønderjyske udlignede til 2-2 i serien med en hjemmesejr på 3-1.