I det fynske folks tjeneste

Odense Bulldogs fyrer træneren

Mikael Gath fik kun et halvt år hos Odense Bulldogs. Foto: bulldogs.dk

Mikael Gath stopper i klubben efter et halvt år.

Odense Bulldogs skal have ny træner efter en skuffende sæson i Metal Ligaen i ishockey.

Efter et skuffende 2018, der bød på blot fem sejre og hele 17 nederlag, kan Odense-spillerne se tilbage på en sæson, der startede godt og sluttede tæt på katastrofalt.

Vi starter fra nul af i næste sæson, og vil gerne starte ud med en anden træner

Henrik Benjaminsen

Bulldogs formåede ikke at spille sig frem til kvartfinalerne i denne sæson, og parret med dårlig økonomi koster det nu cheftræner Mikael Gath hans trænerjob.

Han stopper således efter blot et halvt år i klubben.

- Vi har haft en evaluering om, hvor vi skal hen, og der passer vi ikke sammen, siger formand og sportschef Henrik Benjaminsen til TV 2/Fyn.

- Vi starter fra nul af i næste sæson, og vil gerne starte ud med en anden træner, tilføjer Henrik Benjaminsen og slår fast, at parterne skilles i god ro og orden. 

Læs også Sæsonen er slut: Bulldogs slået ud af Herlev

På jagt efter en afløser

Klubben er allerede i gang med at afsøge markedet, men selvom der er lavvande i kassen er man villig til at betale for den rigtige person.

- Et af de steder man helst ikke skal spare er på trænerposten. Men vi kan ikke hente den dyreste træner, siger Henrik Benjaminsen.

- Det gælder om at hente den rigtige profil, som kan være med til, at genopbygge Odense Bulldogs, og det er en længerevarende proces.

Ved du noget? Så send os et tip