I det fynske folks tjeneste

Odense Bulldogs henter svensk målmand

Ishockeyklubben har skrevet kontrakt med rutineret svensk målvogter.

Foto: Odense Bulldogs

Odense Bulldogs har længe været på jagt efter en ny målvogter. Nu kan ishockeyklubben afsløre, at der er skrevet kontrakt med 30-årige Robin Rahm.

Svenskeren er dermed en rutineret målmand, der tidligere har spillet for store svenske klubber som Brynäs, Färjestad, Malmö og senest AIK. 

Læs også Bulldogs-målmand skifter til Aalborg: - Det er et scoop

I slutningen af sidste sæson blev Robin Rahm lejet ud til SønderjyskE.

- Det føltes virkelig som om, at de ville have mig og troede på mig. Og så har jeg kun hørt gode ting om Odenses organisation og Odense som by, siger Robin Rahm.

Den fynske ishockeyklub nåede i sidste sæson frem til semifinalen, og svenskeren håber på, at fynboerne igen kan blande sig i kampen om DM-medaljer. 

- Jeg kunne se sidste år, at Bulldogs har en god holdånd og en god attitude i alle kampe. Så jeg forventer, at vi bliver et svært hold at slå i næste sæson. Jeg håber at kunne bidrage med noget erfaring.

Tidligere Bulldogs-målmand var ligaens bedste

Robin Rahm erstatter dermed den tidligere Bulldogs-målvogter Tadeas Galansky, der valgte ikke at forlænge sin kontrakt i Odense for den kommende sæson.

I sidste sæson endte Tadeas Galansky med ligaens bedste redningsprocent i grundspillet. Han stod med en redningsprocent på 92,4 procent, og det gjorde dermed ondt på Bulldogs, at han forlod klubben i sommerpausen.

Formand Henrik Benjaminsen er dog glad for at kunne få tilknyttet Robin Rahm til holdet.

- Vi kender Robin fra sidste sæson, og der fik vi et rigtig godt indtryk af ham. Han var derfor en oplagt målmand at kontakte, da vi skulle have en ny sidste skanse, og heldigvis lykkedes det for os og få ham til Odense. Robin er en rutineret målmand, der har prøvet en masse i sin karriere og passer derfor perfekt til vores hold, siger Henrik Benjaminsen.

Odense spiller sin næste kamp den 18. august i Rungsted. Den nye sæson starter for alvor den 8. september, når den første ligakamp spilles på hjemmebane mod Aalborg.