Odense Bulldogs tabte til Frederikshavn

Sidste gang Odense Bulldogs var på besøg i Frederikshavn vendte de hjem med en sejr på 4-1. Søndag var rollerne byttet om, og Odense måtte rejse hjem med et nederlag på 4-1.

Nordjyderne lavede den eneste scoring i første periode. I anden periode fik Odenses Brad Rooney sendt pukken i mål til en udligning, men så gik det ellers ned af bakke for fynboerne.

I anden periode fik nordjyderne endnu en scoring og målfesten fortsatte i tredje periode, hvor Frederikshavn White Hawks scorede yderligere to gange.

Straffene haglede ned over Odense

To matchstraffe, en ti-minutters og otte to-minutters udvisninger. Det var bare nogle af de straffe fynboerne nåede at rage til sig i kampen. Værst af alle var Teemu Kesä.

Den finske spiller så efter en to minutters udvisning rødt. Han nedlagde en modstander med staven, nikkede en anden en skalle og lagde sig ud med linjedommeren. Og så blev han sendt i omklædningrummet med to matchstraffe.

Odense fik i alt tildelt 111 minutter straffe - af dem stod Teemu Kesä for de 62 minutter.