I det fynske folks tjeneste

Odense er visitationszone efter drab

01:02

Efter drabet på Havhesten tirsdag indfører Fyns Politi visitationszoner i Odense.

1 af 2

Bandekrigen ulmer, og nu kan politiet standse og kropsvisitere enhver borger på gaden. Fredag klokken 16 indførte Fyns Politi visitationszone i Odense.

Politiet har besluttet at omdanne Odense til en visitationszone efter at en 36-årig mand blev dræbt på værtshuset Havhesten i Ny Vestergade i Odense i tirsdags.

Politiet fortæller, at bandekrigen ulmer i Odense. Alt tyder på, at drabet på den 36-årige Henrik Pedersen var en fejl. Han er ikke bandemedlem, og kuglen var istedet beregnet til en rocker.

Drabet på Havhesten er kun en af grundene til, at visitationszonen indføres. Der har været flere episoder på det seneste, der indikerer, at bandekrigen ulmer.

- Vi har grund til formode, at nu er der pay back time, forklarer Henrik Justesen, der er ansvarlig for personfarlig kriminalitet om grunden til, at politiet nu har lov til at kropsvisitere alle de møder på gaden i Odense Centrum.

Zone dækker stort område af Odense

Visitationsretten gælder alle 24 timer i døgnet alle ugens dage. Og så dækker den følgende geografiske område:

Mod syd: Den sydlige kant af den fynske motorvej

Mod øst: Den østlige kant af Svendborg -motorvejen og dennes forlængelse frem til Kertemindevej.

Mod nord: Den nordlige kant af Kertemindevej frem til Odense Å og videre langs åen frem til Odense Kanal, videre langs den nordlige kant af Kirkegyden, Bladstrupvej og Allesøvej.

Mod vest: Den vestlige kant af Beldringevej og Stavadgyden, den nordlige kant af Rugårdsvej, den vestlige kant af Kalørvej og Ravnebjerggyden frem til den fynske motorvej.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.