Odense-fabrik fyrer medarbejdere

Fabrikken Isabella, der producerer fortelte, er ramt af finanskrisen og lukker sin fabrik i Odense.

Det er krisens skyld

Forteltsfabrikken Isabella tager konsekvensen af, at forbrugerne holder pengene tæt til kroppen i disse finanskrisetider.
Firmaet lukker sin afdeling i Odense til sommer og siger farvel til alle 27 medarbejdere. Virksomhedens anden danske afdeling i Vejle fortsætter med nedsat kapacitet.

"Lagrene er fyldt op, og salget er væsentligt lavere end sidste år. Vi har forsøgt at imødegå nedgangen på markedet ved blandt andet at sende medarbejderne på fordeling. Det gjorde vi allerede i vinterferien, men det er desværre ikke nok," siger adm. direktør Claus Astrup-Larsen.

Medarbejderne er informeret

De ansatte blev informeret om beslutningen torsdag.

"Medarbejderne i Odense har deres job hos Isabella frem til sommerferien. Vi varsler afskedigelserne allerede nu for at give alle den bedste mulighed for at finde et nyt job inden sommerferien," siger Claus Astrup-Larsen.

Fortsætter i udlandet

Isabella producerer desuden i Polen og Tjekkiet. I Polen kører man også med nedsat kapacitet. "Der er hård konkurrence på markedet, så vi er nødt til at holde fast i vores produktion i Polen og Tjekkiet for at beholde vores konkurrencekraft og dermed sikre virksomhedens eksistens og udviklingsmuligheder på sigt," forklarer Claus Astrup-Larsen.

Oversigt

    Oversigt