I det fynske folks tjeneste

Odense får ny sundhedspolitik

Odenseanernes sundhed skal vægtes markant højere de kommende år. Derfor går kommunen onsdag i gang med art udarbejde en helt ny sundhedspolitik.

I første omgang skal politikerne fastlægge visionerne for odenseanernes sundhed.

- Sundhed er lige så vigtigt som store anlægsprojekter. Det handler om Odenses fremtid. Det skal afspejle sig i vores politiske debatter og prioriteringer, og vi skal i højere grad understøtte, at vi hver især tager ansvar for at kunne leve længere med flere gode år. Vi skal have mere ud af vores investeringer i sundhed til gavn og glæde for den enkelte, udtaler ældre- og handicaprådmand Jane Jegind (V).

Kommunen har allerede i dag en sundhedspolitik, men det bliver nu erstattet af en helt ny.

- Vi har gennem de sidste fire år gjort os en lang række erfaringer med de opgaver, vi fik på sundhedsområdet i forbindelse med strukturreformen, og disse erfaringer skal danne baggrund for en ny sundhedspolitik, fortæller direktør i Ældre- og Handicapforvaltningen Helene Bækmark, der er projektejer på den nye sundhedspolitik.

Det er politikerne, der udarbejder politikken for sundhedsområdet i Odense Kommune. Efterfølgende står medarbejdere i Odense Kommune for tur, når der skal udarbejdes konkrete strategier for de forskellige afdelinger på baggrund af den vedtagne politik.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.