I det fynske folks tjeneste

Odense forsvarede andenplads efter drama

Odense Bulldogs hev med nød og næppe andenpladsen i Oddset Ligaen i land på sidste spillerunde, da de sejrede efter sudden victory i Rødovre.

Amerikanske Scott Matzka blev helten for Odense Bulldogs, da han med sit tredje mål også satte staven på det afgørende i sudden victory i torsdagens ude kamp i Rødovre Mighty Bulls. Kampen var grundspillets sidste i Oddset Ligaen, og 6-5-sejren betød, at Odense med det yderste af fingerspidserne forsvarede den vigtige andenplads.

Kort inde i tredje og afgørende periode lignede odenseanerne ellers et hold, der måtte overlade andenpladsen til AaB Ishockey, der udesejrede 11-1 mod Herlev Hornets, men nede 2-5 vendte fynboerne kampen. Første udlignede de til 5-5 og skubbede altså siden kampen ud i sudden victory.

Herning Blue Fox har forlængst sikret sig førstepladsen, og er dermed førstevælger til en modstander i DM-kvartfinalerne. Odense vælger som nummer to.

De øvrige kvartfinaledeltagere er AaB Ishockey, de forsvarende mestre fra Sønderjyske, Rødovre Mighty Bulls, EfB Ishockey, Frederikshavn White Hawks og Nordsjælland Cobras.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.