Odense Håndbold henter endnu en landsholdsspiller

24-årig stærk stregspiller skal styrke truppen hos Odense Håndbold: Jeg glæder mig til at vende tilbage til Odense.

Odenses ligahold har hyret landsholdsspilleren Kathrine Heindahl på en treårig kontrakt. Den 184 centimeter høje stregspiller spiller i dag for Randers HK og er udtaget til landsholdstruppen til Europa Mesterskaberne i Sverige i december.

- Kathrine er en fysisk stærk tovejsspiller, som har udviklet sig flot i de seneste år, og jeg ser hende som en del af de kommende års 'faste inventar' på damelandsholdet. Hvis Odense skal være i toppen af dansk damehåndbold – og det er jo det, vi vil – ja, så skal vi også have landsholdsaktuelle spillere i truppen, udtaler Cheftræner Jan Pytlick.

Odense Håndbold ligger for øjeblikket nr. 4 i den danske liga og har tidligere i denne sæson skrevet kontrakt med blandt andet brasilianske Jessica Quintino, Althea Reinhardt og Oksana Kiseleva fra Rostov-Don.
Efterfølgende er der også indgået aftaler med Stine Jørgensen, Mette Tranborg og Mie Højlund.

Kathrine Heindahl fortæller, at hun føler, det er tid til at komme hjem og prøve kræfter med et nyt projekt, som kan indfri hendes ambitioner om at være i toppen af dansk damehåndbold:

- Jeg ser det som en god mulighed for at opnå mine personlige mål om at blive en fast bestanddel af landsholdet ved at have min daglige gang blandt andre landsholdsspillere. Og så glæder jeg mig til igen at være en del af et fynsk hold og vende tilbage til Odense.

Kathrine Heindahl er netop i dag tjekket ind i landsholdets træningslejr i København, hvor de forbereder sig til EM i Sverige, hvor den indledende runde spilles i Malmø. Hun er født i Nyborg og har blandt andet spillet for GOG og HC Odense, som Odense Håndbold hed før navneskiftet.  

Oversigt

    Oversigt