Odense Håndbold henter ny keeper

Fra næste sæson bliver der talt norsk i Odense Håndbolds mål.

Odense Håndbold har skrevet kontrakt med den norske målvogter, Emily Stang Sando, som led i klubbens ambition om at komme i håndboldligaens absolutte top.

Den 27-årige nordmand har tidligere spillet for Larvik, Flint Tønsberg og Team Esbjerg, hvor hun var med til at vinde DM-guld i sæsonen 2015 - 2016,.

I 2010 debuterede hun på det norske landshold og var med til at vinde EM-guld i 2014.

- Emily Sando er en rigtig dygtig målvogter. Hun er med inde over det norske A-landshold og hun har fået en masse erfaring i Esbjerg og ikke mindst gennem deres deltagelse i Champions League. Emily er en meget ambitiøs og målrettet spiller, der kommer fra en god træningskultur i Norge, og så vil hun passe godt sammen med Althea Reinhardt, udtaler cheftræner Jan Pytlick.

Emily Sando siger om klubskiftet:

- Jeg glæder mig til at komme til Odense, hvor jeg ser frem imod nye udfordringer med mange dygtige spillere og trænere. Jeg har haft nogle fantastiske år i Esbjerg, men jeg trænger til at udvikle mig i en ny retning og prøve kræfter med en ny klub. Odense er et godt hold, der har samme, store ambitioner og målsætninger som jeg selv, og jeg tror på, vi sammen kan indfri målsætningerne. 

Skiftet bliver annonceret bare dagen efter, at Odense Håndbold kunne fortælle, at holdets 38-årige brasilianske målvogter Chana Masson stopper efter denne sæson.

Nyheden om Emily Sando kommer dagen efter, at Odense Håndbolds brasilianske målmandsprofil Chana Masson bebudede, at hun stopper karrieren efter denne sæson. 

Oversigt

    Oversigt