Odense Håndbold henter tidligere landsholdsspiller

De mange kampe har slidt på truppen i Odense Håndbold, der i dag derfor har forstærket truppen med en gammel kending.

Odense håndbold har tirsdag hentet erfarne kræfter frem mod de afgørende kampe i foråret.

Klubben har lavet en aftale med den ellers pensionerede stregspiller Marianne Bonde. Aftalen løber sæsonen ud og formålet er at styrke truppen, der på nuværende tidspunkt må undvære blandt andre Susan Thorsgaard og Susanne Madsen, der begge er i lykkelige omstændigheder.

Marianne Bonde, 32, stoppede sin professionelle håndboldkarriere for godt to år siden, men har nu valgt at sige ja tak til at gøre comeback og løfte Odense-truppen i resten af sæsonen.

- Vi er glade for, at Marianne har sagt ja til at hjælpe os sæsonen ud. Hun er en spiller med stor erfaring og rutine, som vi helt sikkert kan drage nytte af i truppen. Godt nok har hun ikke spillet håndbold på topniveau i en længere periode, men den erfaring hun medbringer, er vigtig for os i nuværende situation, siger holdets træner, Jan Pytlick.

Og måske var det lidt duften af savsmuld, der trak Marianne Bonde tilbage i manegen.

 I hvert fald giver den rutinerede forsvarsekspert, der har spillet 56 kampe i den rød-hvide landsholdstrøje, udtryk for, at hun har manglet håndbolden i sit liv, siden hun for to år siden måtte stoppe karrrieren for at passe sin syge mand.

- Jeg glæder mig meget til at træne med pigerne og mærke fællesskabet igen, det har jeg savnet. Og så mærke det kick, det giver at spille håndbold. Jeg håber på, at kunne bidrage med noget positivt til truppen og så ikke sætte mine forventninger for højt, men tage det én træning ad gangen, jeg har trods alt været ude i en lang periode og skal lige spille mig varm igen, siger Marianne Bonde.

Bonde kan få orange debut, når Odense Håndbold onsdag møder rækkens tophold, FC Midtjylland.

Oversigt

    Oversigt