Odense Håndbold kan sikre succesen

Torsdag aften kan Odense Håndbold spille sig blandt de sidste fire hold i pokalturneringen. En stor succes for nyt projekt, mener træner Jan Pytlick

Klokken 18.15 går det løs i Odense Idrætshal. Odense Håndbold kan spille sig til deres hidtil største succes, hvis de kan slå modstanderne fra Viborg HK og dermed komme med til finalestævnet, Final4.

- Det vil betyde rigtig meget for vores klub. Også fordi det er et nyt koncept, at man spiller semifinale den første dag og finale dagen efter. Det kunne være fantastisk for os at være en del af det det første år, siger træner for Odense Håndbold, Jan Pytlick.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Modstanderen er det førende hold i kvindernes håndboldliga, Viborg HK. En svær, men ikke umulig opgave.

- Det er måske en 60/40 i Viborgs favør, men hjemmebanen gør det nok mere til en 50/50 kamp. Jeg tror, vi har gode muligheder, hvis vi kan få vores spil til at fungere i højeste niveau, siger Jan Pytlick.

Hos TV 2/FYN sender vi live før, under og efter kampen, der spilles klokken 18.15. Klokken 17.00 er træner Jan Pytlick igennem på TV 2/FYN. 

 

Opruster med landsholdsspillere

Odense Håndbold kan opnå deres hidtil største succes efter starten af et nyt håndboldprojekt.

På det sidste har håndboldklubben oprustet sig med nye spillere i håb om mere succes i fremtiden. Seneste har klubben præsenteret to landsholdspillere, den ene er landsholdsanfører Stine Jørgensen og den anden er  playmakeren Mie Højlund fra Randers HK, der bliver betragtet som et af de største talenter i dansk håndbold lige nu.

 

Oversigt

    Oversigt