Odense Håndbold tager første stik i bronzeduellen

Med en sejr på 26-22 over København Håndbold er Odense Håndbold nu kun én sejr fra bronzemedaljerne i HTH Ligaen. Den næste bronzekamp bliver spillet fredag 17. maj.

Med fem mål hver var Trine Østergaard og Nadia Offendahl stærkt medvirkende til Odense Håndbolds sejr over København Håndbold tirsdag aften.

De to hold mødtes i den første af de kampe, der skal afgøre, hvor bronzemedaljerne i HTH Ligaen skal ende. Kampene bliver spillet bedst á tre.

Tirsdagens kamp begyndte relativt lige, men københavnerne nåede i løbet af første halvleg at opbygge en tremålsføring. Fynboerne kæmpede sig dog tilbage og kunne gå til pause med en 14-12-føring.

Odense Håndbold havde fordelen at spille på hjemmebane i Odense Idrætshal tirsdag. Og håndboldkvinderne skuffede ikke de 2.166 fremmødte.

I løbet af anden halvleg opbyggede de således en føring på seks mål til gæsterne fra København. Gæsterne fik reduceret til 22-20, men tættere kom de aldrig på sejren.

Dermed kunne Odense Håndbold trække sejrrigt ud af kampen.

Næste bronzekamp spilles fredag 17. maj i Frederiksberg Hallen.

Odense Håndbold kan tage bronzen med enten en sejr eller et uafgjort resultat i den kamp, mens et nederlag kan betyde, de to hold skal ud i en tredje kamp.