I det fynske folks tjeneste

Odense Håndbolds første hovedsponsor

- Det er en blåstempling af hele vores projekt. Sådan er reaktionen hos formanden for Odense HF, Kim Nowak, efter at klubben torsdag eftermiddag underskrev den hidtil største sponsoraftale. Det er energiselskabet Vattenfall, der bliver ny hovedsponsor.

Odense HF's nye spilletrøje.

Første landsdækkende sponsor

Det er første gang, det lykkes håndboldfællesskabet i Odense at få fat i en sponsor med landsdækkende interesse. Hidtil har den kun haft aftaler med regionale virksomheder.

Vattenfall, der nu har retten til at få selskabets navn på blandt andet 1. divisionsdamernes spilletrøjer, har håb om, at Odenseholdet rykker op i ligaen.

I øjeblikket ligger kvinderne på tredjepladsen i 1. division.

Plads til flere sponsorer

En usædvanlig del af aftalen mellem Odense HF og Vattenfall er, at sponsoratet fortsætter med samme beløb, hvis kvinderne rykker op - men Vattenfall er instillet på at vige trøjepladsen til fordel for en eventuel ny hovedsponsor, der eventuelt vil spytte endnu mere i kassen.

Aftalen er 1-årig, men intentionen er at forlænge den. Ingen af parterne vil oplyse, hvor stort sponsoratet er, men det er større end de nuværende.