Odense Kommune roser Tinderbox

Offentliggørelsen af de fem første navne til sommerens ny festival, Tinderbox, møder anerkendelse hos Odense Kommune.

Odenses borgmester, Anker Boye, Soc.dem. og By- og kulturrådmand Jane Jegind, Venstre, glæder sig over niveauet efter at Tinderbox Festival har offentliggjort de første navne:

  • Robbie Williams
  • Calvin Harris,
  • The Cardigans,
  • D-A-D

- Vi ønsker en moderne storbyfestival med internationalt niveau, og det kan allerede nu se, at vi får, siger Anker Boye.

- Jeg glæder mig til at se, hvordan lokale foreninger, restauratører, leverandører og kulturlivet vil være med til at løfte Tinderbox. Jeg håber alle parter vil gribe chancen, siger Jane Jegind.

Odense Kommune har lavet en aftale med Tinderbox, der betyder, at kommunen investerer i alt 23,5 millioner kroner i festivalen over en 10-årig periode som led i en strategi, der skal udvikle Odense.

- Vi har allerede sat gang i en gennemgribende fysisk forandring af Odense. Med Tinderbox demonstrerer vi vores ambition om at bruge store begivenheder til at skabe vækst ved at tiltrække opmærksomhed og omsætning, siger Anker Boye.

Festivalen finder sted 26. til 28. juni 2015 i Tusindårsskoven.

Skovområdet bliver de kommende måneder renoveret og udbygget til at danne ramme om store begivenheder, og festivalen er igang med at finde lokale leverandører og samarbejdspartnere.

Oversigt

    Oversigt